La Web del departament de promoció econòmica del Consell Comarcal de l'Anoia

Consell Comarcal de l'Anoia

Suggeriments
HOME | PROJECTES | CAMPUS MOTOR ANOIA

CAMPUS MOTOR ANOIA,

Campus Motor Anoia és un centre d’innovació, formació i recerca especialitzada en el món del motor. Un equipament de titularitat pública amb suport privat que es posa al servei de les empreses del sector del motor, aeronàutic i d’energies renovables perquè hi puguin fer projectes de recerca, investigació i desenvolupament, o bé organitzar-hi tot tipus d’esdeveniments.

 

L’edifici, de 2.800 m2, està equipat amb tecnologia especialitzada, amb sales multimèdia preparades per a fer-hi videoconferències i seguiment en directe de les proves del circuit, i condicionat per encabir-hi vehicles de grans dimensions, a més de reunir totes les condicions de confidencialitat, un requisit indispensable per a les empreses del sector.

 

L’edifici ha obtingut la categoria A per la seva eficiència energètica.

L’edifici del Campus Motor Anoia es troba situat al Carrer Tecnologia,1 del polígon industrial Can Parera de Castellolí i podeu contactar-hi a partir de l'adreça: info@campusmotor.eu

El Campus Motor Anoia ofereix els següents serveis (dels quals en podeu trobar més informació a la web www.campusmotor.eu):

 

- LLOGUER D'ESPAIS

Campus Motor ofereix la possibilitat a institucions, empreses i professionals de llogar puntualment els seus espais al mateix entorn del Parcmotor. Espais adequats per tot tipus d'esdeveniments, convencions, presentacions i cursos. L'edifici destaca pels grans finestrals que proporcionen una gran il·luminació natural en totes les seves sales, per la facilitat d'accés sense barreres arquitectòniques i per l'eficiència energètica de l'edificació (edifici de categoria A). Destaca també per la polivalència i modularitat dels seus espais i per l'accés dels vehicles dins de les instal·lacions a través dels patis interiors i de les passarel·les.

 

- LLOGUER EN EXCLUSIVITAT

Oferim la possibilitat a institucions, empreses i professionals de llogar en exclusivitat els seus espais. Espais adequats per tot tipus d'esdeveniments, convencions, presentacions i cursos. Aquest tipus de lloguer garanteix la privacitat i confidencialitat de l'esdeveniment.

 

- ORGANITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS

Màrqueting i direcció d’esdeveniments amb la gestió i planificació necessàries segons la demanda del client. L’organització inclou la gestió de la comunicació, el protocol, la producció i la seguretat, tant per esdeveniments corporatius i de comunicació, com de cursos, congressos i fires.

Tenim acords estratègics amb empreses de serveis complementaris a les nostres instal·lacions com poden ser amb el circuit de velocitat Parcmotor, l'escola de conducció Fast Parcmotor o l'aeròdrom d'Òdena amb els que podem gestionar directament les reserves. De la mateixa manera podem gestionar servei de càtering, hostesses, allotjament, gabinets de premsa, protocol, màrqueting digital,...

 

- OFICINA VIRTUAL

Servei de secretaria per als clients que vulguin centralitzar les tasques de secretaria al Campus Motor Anoia i compartir virtualment l’espai amb altres empreses del sector.

A part de l'espai de coworking facilitem l'ús de les sales de reunions i els despatxos per atendre les visites així com l'espai i el material multimèdia per realitzar videoconferències

Llocs d'interès hi ha informació que segur que et pot ser útil
Adreça Promoció econòmica

Plaça de Sant. Miquel, 5
08700 Igualada, Barcelona
Tel. 93 805 15 85
Fax 93 805 06 11
www.anoiaproject.cat
info@anoiaproject.cat

Avís legal del web

Copyright © 2011
Consell Comarcal de l’Anoia
www.anoiaproject.cat
es un web del departament
de Promoció econòmica

Avís Legal
Crèdits

Què necessites? digue'ns-ho