La Web del departament de promoció econòmica del Consell Comarcal de l'Anoia

Consell Comarcal de l'Anoia

Suggeriments
HOME | PROJECTES | INSERTDIGITAL

INSERTDIGITAL, Programa Singulars 2018

Insertdigital és un projecte pilot que treballa per aconseguir millorar les oportunitats de formació i inserció dels joves que viuen fora de les àrees urbanes treballant format blended (presencial + virtual) i fomentant les professions vinculades a l’àmbit digital, un dels que més oportunitats de feina està generant.

Per participar-hi heu de ser joves entre 17 i 29 anys, amb motivació per l’àmbit digital. Us haureu d’inscriure al Garantia Juvenil i com demandants d’ocupació o de millora. La vostra orientadora us ajudarà.  Si viviu en pobles amb dificultats de transport no us preocupeu: l’orientadora us visitarà al vostre poble i us pagarem els desplaçaments que inclogui el programa. Una gran part del projecte el fareu des de casa.

Tindreu un acompanyament intensiu basat en el treball de millora de les competències, és a dir, les habilitats que us permeten l’acompliment eficaç de les tasques que us demana una feina. Aquest acompanyament, que realitzarà una orientadora, serà presencial i també virtual (online, a través d’una plataforma), amb espais individuals i grupals. Al final del projecte:

  • Us trobareu millor situats pel que fa al vostre projecte professional i haureu millorat la vostra ocupabilitat a curt o mig termini.
  • Haureu millorat les vostres competències, tant tècniques, com digitals, com transversals i comptareu amb un currículum per competències que facilitarà la vostra  inserció.

Us proposem una formació online molt pràctica de 300 hores sobre transformació digital i vendes a través d’estratègies digitals, amb pràctiques en empreses, que us facilitaran trobar feina a la vostra comarca, directament o a través del teletreball.

El projecte durarà fins el 31 de desembre de 2019.

Més informació a www.vegga.cat.

I al telèfon 938051585

e-mail:  evasalgado@anoia.cat

Llocs d'interès hi ha informació que segur que et pot ser útil
Adreça Promoció econòmica

Plaça de Sant. Miquel, 5
08700 Igualada, Barcelona
Tel. 93 805 15 85
Fax 93 805 06 11
www.anoiaproject.cat
info@anoiaproject.cat

Avís legal del web

Copyright © 2011
Consell Comarcal de l’Anoia
www.anoiaproject.cat
es un web del departament
de Promoció econòmica

Avís Legal
Crèdits

Què necessites? digue'ns-ho